Over Fat Pixel

Fat Pixel is de webstudio van Marijn Tijhuis in Hilvarenbeek. Sinds 1997 ben ik al gepassioneerd bezig met het maken van websites. Sinds eind 2009 doe ik dat onder de noemer Fat Pixel.

Specialist en breed inzetbaar

Fat Pixel helpt bedrijven en non-profit organisaties met het maken van een website, van ontwerp tot oplevering.

Als specialist in front-end webdevelopment stel ik me graag op als ambassadeur van de gebruiker, en ben ik de spil tussen ontwerp en techniek.

Fat Pixel is breed inzetbaar, onder andere voor: advies, webdesign, front-end webdevelopment, CMS-systemen, maatwerk, nieuwsbrieven, toegankelijkheid en usability.

Fat Pixel staat voor ambachtelijk vakwerk

Een goede website kenmerkt zich door de aandacht die er is gestoken in de kwaliteit van het ontwerp en de techniek. Ik ontwerp en bouw websites met de hand, zodat kwaliteit voorop staat. Als ambachtelijk bouwer ben ik aangesloten bij de vakvereniging voor front-end webdevelopers: Fronteers

Met wie Fat Pixel samenwerkt

Regelmatig werkt Fat Pixel samen met anderen. Van grafisch ontwerpers tot webhosting leveranciers. Ik werk onder andere samen met:

Over Marijn Tijhuis

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen. Getrouwd met Myrthe, vader van zoons Elias, Floris en Jonas. In 2004 afgestudeerd aan de Academie voor Digitale Communicatie in Utrecht. In 1997 maakte ik mijn eerste website en ben nooit meer gestopt. Ik werkte onder andere in-house bij Mediamaal, Lukkien, Fabrique en Studio Dumbar, voordat ik in 2014 volledig voor mezelf startte.

Ik ben altijd bezig met de nieuwste technieken en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Daarnaast werk ik mee aan diverse open-source projecten, zie mijn Fat Pixel Github

Sponsoring en donaties

Ik ben van mening dat een webstudio ook iets kan bijdragen aan een mooiere wereld. Zo sponsort Fat Pixel regelmatig websites voor lokale cultuur of non-profit organisaties, zoals Elastiek, Kinderboerderij De Uilenburg en Hilverstroom.

Daarnaast doneert Fat Pixel een vast bedrag jaarlijkse winst aan goede doelen. Dit kwam tot nu toe ten goede aan: